Single post

I simpozijum ‚‚Savremeni trendovi u lečenju i rehabilitaciji nagluvosti i gluvoće‚‚

I simpozijum ‚‚Savremeni trendovi u lečenju i rehabilitaciji nagluvosti i gluvoće‚‚ sa međunarodnim učešćem se održao 10. i 11. marta 2017. u Crowne Plazi u Beogradu.

Bio je akreditovan sa 10 bodova za predavače i 6 bodova za slušoce, a povodom 50 godina Centra za audiološku rehabilitaciju Klinike za ORL i MFH, Kliničkog centra Srbije. Okupio je oko 230 ORL lekara iz zemlje i inostranstva. Skupu su prisustvovali skoro svi ORL lekari sa KCS, KBC Zvezdara, Dr Dragiše Mišović, kao i iz Smedereva, Šabca, Loznice, Crne Gore, Slovenije, Makedonije. Uz to, bilo je i pedijatara (Pančevo, Bg). Predavači su bili eminentni profesori: dr N.Arsović, dr D.Dankuc, D.Đerić, B.Mikić, Z.Komazec, S.Babac, J.Ječmenica, Z.Dudvarski, Lj.Čvorović, a bilo je dosta predavača iz inostranstva (UK, Mađarska, Litvanija, USA, Hrvatska,Rumunija, Nemačka….)

AbelaPharm je podržala ovaj simpozijum i predstavila svoje proizvode Propomucil®, Bulardi i Flobian. Svi lekari su prijavili pozitivna iskustva sa Bulardijem. Sa Propomucilom je velika većina imala dobra iskustva sa sirupima, sprejevima ili kesicama i pohvalili su efikasnost ovog proizvoda.

0