Single post

“X ZIMSKOG KONGRESA ORL LEKARA SRBIJE” sa međunarodnim učešćem

U organizaciji ORL lekara jugoistočne Srbije, u terminu od 6. do 8. marta 2020. godine, održan je jubilarni X zimski Kongres ORL lekara Srbije sa međunarodnim učešćem. Ovaj trodnevni skup u prelepom zimskom plninskom ambijentu na Staroj Planini okupio je preko 130 učesnika ORL lekara iz cele Srbije a kako je ove godine obilovao temama i predavanjima iz pedijatrijske ORL prisutan je bio i veliki broj pedijatara.

Okupljeni lekari bili su u prilici da u redovno punoj kongresnoj sali čuju brojne novine i aktuelnosti u oblasti ORL, da od najeminentnijih stručnjaka u ovoj medicinskoj oblasti čuju bogata iskustva u radu, ali i da nakon brojnih predavanja u organizovanoj diskusiji dobiju odgovore na sva postavljena pitanja.

Kompanija Abela Pharm kao prijatelj Kongresa organizovala je predavanje Prof. Dr Dušana Milisavljevića sa temom „PropoMucil sa organskim medom – iza brojeva su ljudi“ za koje je vladalo zaista veliko interesovanje koje se i prelilo na naš štand gde je bilo još reči o našoj celokupnoj PropoMucil paleti. Nakon predavanja podeljeni su vodiči za kašalj: “Vodič za postupak kod deteta sa sekretom iz gornjih disajnih puteva”, autori dr Vladan Šubarević i dr Katarina Stanković, kao i predstavljeni novi hipertonični i izotonični sprejevi za nos PropoMucil PHYSIO.

Učešćem na Kongresu kompanija Abela Pharm je potvrdila svoje mesto u ORL oblasti, iznela i predstavila novine, ali i ovim putem ostvarila brojne kontakte sa lekarima regiona.

0