Single post

4. Multidisciplinarni skup

U Vrnjačkoj banji, u Hotelu Fontana od 02. do 03. marta 2019. održana je 4. AbelaPharm Multidisciplinarna radionica na kojoj je prisustvovalo više od 80 pedijatra, gastroenterologa, ORL, lekara opšte medicine, fizijatar, reumatologa I ortopeda iz Šumadije, istočne, zapadne i južne Srbije. Glavni cilj ovih radionica bio je da se unaprede i utvrde nova saznanja iz kliničke prakse iz oblasti fizijatrije, ORL i pedijatrije.
Radionice su zajedno vodili poznati ORL doktor, prof. dr Branislav Belić iz Kklinike za ORL, KC Kragujevac, prof Ivona Stanković, sa Klinike za fizikalnu medicine i rehabilitaciju, KC Niš i prim. dr Saša Grgov, iz OB Leskovac.

Profesori su istakli značaj primene proizvoda PropoMucil® u kliničkoj praksi kod sinuzitisa i laringitisa (ORL regiji),kod dece I odraslh, prof. dr Stanković je navela mesto primene Exedol®-a kod osoba sa bolovima u koštano-zglobnom sistemu, dok je dr Grgov naveo mesto AbelaPharm probiotika (Bulardi® i Flobian®) u kliničkoj praksi.

Pozitivan utisak je ostao nakon diskusije u okviru koje su lekari pokazali veliki interes za naše proizvode i istakli svoje višegodišnje pozitivno iskustvo.

0